a fost adaugat in cos
 0771 56 80 57 / 0743 26 21 26

Despre noi

De la prima diodă emițătoare de lumină, omenirea avea să cunoască un mod de iluminare mult mai eficient și mai prietenos pentru mediu. Noi ne-am dorit să ne numărăm printre cei care duc mai departe această tehnologie, așa că am format echipa Alege LED.

Împreună, ne folosim de expertiza acumulată în domeniu în așa fel încât să îți oferim servicii și produse de cea mai bună calitate. De ce? Pentru că ne dorim ca, prin colaborarea cu noi, să te bucuri de surse și de corpuri de luminat durabile care să te ajute să economisești și să contribui la protejarea mediului înconjurător.

Tocmai de aceea, am dezvoltat o aplicație unică pe care o poți accesa atât de pe calculator, cât și de pe telefon sau tabletă. Intră acum pe www.alegeled.ro/economiseste și află cât poți economisi schimbându-ți toate becurile din casă cu becuri cu LED de ultimă generație, oferite de către Alege Led.

În plus, după utilizarea aplicației, sistemul nostru inteligent îți pune la dispoziție o recomandare cu toate produsele necesare pentru coșul tău și îți aplică un discount SPECIAL. Becurile LED au o durată de viață mai lungă decât cele obișnuite, nu se supraîncălzesc, nu folosesc mercur și sunt ideale pentru economisit.